Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bau Dianjoroi - gekruide gestoofde visjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bau Dianjoroi
gekruide gestoofde visjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kleine visjes/ansjovis
1/2 kokosnoot, geraspt
5 eetl asamwater
250 ml water
1 serai/sereh/citroengras
1 cm lengkuas/laos

Haluskan:
bumbu:
1/2 cm kunyit
1/2 theel peper
1 theel zout
11 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Maak de visjes schoon en verwijder de kop. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak of rasp de serai en de laos fijn.
Meng in een pan de visjes met de kokos en het asamwater. Meng dan de bumbu, de serai en de laos erdoor en voeg dan het water toe. Kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024573