Tumis Pokcoy Cabai Kering
roerbak van pokcoy met chili
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes pokcoy
5 teentjes knoflook
2 gedroogde lomboks
1 ei
1 theel vissaus
1 theel kecap asin
1/2 eetl oerstersaus
1/4 theel zout
1/2 theel peper
100 ml water
2 theel maizena + 1 eetl water
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en de lomboks grof. Klop het ei op.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Schuif het daarna aan de kant. Voeg het ei toe en roer het totdat het korrelig is geworden. Dan de pokcoy toevoegen en bak dit halfgaar.
Dan de vissaus, de kecap, de oestersaus, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Voeg dan het water tot en kook het al roerend gaar. Meng dan de maizena oplossing erdoor en roer totdat de saus gebonden is.
Zoeken
Laatst gelezen
- Ikan masak kluwek - meerval gestoofd in een kruidige kluwek saus
- Ayam Kecap Jepang - gebakken kip in sojasaus
- Roerbak van varkensvlees met groene peper 青椒炒肉
- Daging Masak Hong - gemarineerd gekruid rundvlees
- Gai Pad Gratiem Prik - knoflook en peper kip
- Smoor lidah
- Pasteitjes
- Pallu Butu - kolak uit Makasar
- Kwee bolah - koekballetjes
- Kwee lapis 2 - kokosmelkpudding in laagjes
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...