logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Tumis Pokcoy Cabai Kering
roerbak van pokcoy met chili

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes pokcoy
5 teentjes knoflook
2 gedroogde lomboks
1 ei
1 theel vissaus
1 theel kecap asin
1/2 eetl oerstersaus
1/4 theel zout
1/2 theel peper
100 ml water
2 theel maizena + 1 eetl water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en de lomboks grof. Klop het ei op.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Schuif het daarna aan de kant. Voeg het ei toe en roer het totdat het korrelig is geworden. Dan de pokcoy toevoegen en bak dit halfgaar.
Dan de vissaus, de kecap, de oestersaus, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Voeg dan het water tot en kook het al roerend gaar. Meng dan de maizena oplossing erdoor en roer totdat de saus gebonden is.

Add comment

Submit

who is online

We have 59 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44391939