roerbak van paksoi en paprika
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr paksoi
1/2 groene paprika
1/2 rode paprika
2 eetl boter
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
100 gr kippengehakt
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml kippenbouillon
1 lente-ui
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paprika's in dunne reepjes en de paksoi in stukken. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de knoflook en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt, de paprika, de paksoi, het zout, de peper en de palmsuiker toe en bak dit zacht.
Voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Dan de lente-ui erdoor mengen en breng opnieuw aan de kook. Serveer.