logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Cakalang fufu
Gestoofde tonijn
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 bonito/tonijn (400 gr)
1 tomaat
3 eetl. olie (kokos)
1 limoen (sap)
zout naar smaak
100 ml water

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
5 rode lomboks,
14 rawits

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. snijd de tomaat in partjes en de vis in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Dan de tomaat, de limoensap en het zout toevoegen gevolgd door de vis. Bak it 5 minuten en vervolgens het water toevoegen. Nog 5 minuten zachtjes stoven.

Add comment

Submit

who is online

We have 93 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160550