Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pa Kimchi - kimchi van lente-ui

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pa Kimchi
kimchi van lente-ui

Ingrediënten:
500 gr lente-ui
4 eetl gochugaru
4 eetl myulchi aekjeot (gefermenteerde vissaus van ansjovis)
2 theel palmsuiker
7 teentjes knoflook
2 cm jahe
100 gr mareun ojingeo (gedroogde inktvis)

Bereiding:
Maak de lente-ui schoon en verwijder de wortels. Snijd of knip de gedroogde inktvis in dunne reepjes en week deze kort in water. Hak de knoflook fijn en resp de jahe. Meng de jahe, de knoflook, de palmsuiker, de gochugaru en de myulchi aekjeot goed door elkaar.
Meng dit met de lente-ui en de inktvis zodat alles goed bedekt is.
Neem een aantal lente-ui en vour deze op als een rolletje. Leg alles in een afsluitbare bak en laat dit eerst 1 dag op kamertemperatuur staan. Plaats het daarna in de koelkast.
Kan direct gegeten worden maar het lekkerste is na 2 weken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261806