logo

Recente Reacties

Pa Kimchi
kimchi van lente-ui

Ingrediënten:
500 gr lente-ui
4 eetl gochugaru
4 eetl myulchi aekjeot (gefermenteerde vissaus van ansjovis)
2 theel palmsuiker
7 teentjes knoflook
2 cm jahe
100 gr mareun ojingeo (gedroogde inktvis)

Bereiding:
Maak de lente-ui schoon en verwijder de wortels. Snijd of knip de gedroogde inktvis in dunne reepjes en week deze kort in water. Hak de knoflook fijn en resp de jahe. Meng de jahe, de knoflook, de palmsuiker, de gochugaru en de myulchi aekjeot goed door elkaar.
Meng dit met de lente-ui en de inktvis zodat alles goed bedekt is.
Neem een aantal lente-ui en vour deze op als een rolletje. Leg alles in een afsluitbare bak en laat dit eerst 1 dag op kamertemperatuur staan. Plaats het daarna in de koelkast.
Kan direct gegeten worden maar het lekkerste is na 2 weken.

Add comment

Submit

who is online

We have 90 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986861