banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Pa Kimchi - kimchi van lente-ui
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pa Kimchi
kimchi van lente-ui

Ingrediënten:
500 gr lente-ui
4 eetl gochugaru
4 eetl myulchi aekjeot (gefermenteerde vissaus van ansjovis)
2 theel palmsuiker
7 teentjes knoflook
2 cm jahe
100 gr mareun ojingeo (gedroogde inktvis)

Bereiding:
Maak de lente-ui schoon en verwijder de wortels. Snijd of knip de gedroogde inktvis in dunne reepjes en week deze kort in water. Hak de knoflook fijn en resp de jahe. Meng de jahe, de knoflook, de palmsuiker, de gochugaru en de myulchi aekjeot goed door elkaar.
Meng dit met de lente-ui en de inktvis zodat alles goed bedekt is.
Neem een aantal lente-ui en vour deze op als een rolletje. Leg alles in een afsluitbare bak en laat dit eerst 1 dag op kamertemperatuur staan. Plaats het daarna in de koelkast.
Kan direct gegeten worden maar het lekkerste is na 2 weken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39810751