Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Sukjunamul Kimchi - kimchi van tauge
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sukjunamul Kimchi
kimchi van tauge

Ingrediënten:
400 gr taugé
1 kleine rettich
1 kleine wortel
2 eetl vissaus
3 eetl rode peper vlokken
1 bos lente uitjes
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
3 theel palmsuiker
2 theel zout
1 eetl geroosterde sesam zaadjes
1 theel sesam olie
water
 
Bereiding;
Was de tauge en verwijder de losse stukjes. Verhit in een pan het water en voeg de tauge toe en kook deze voor 3 minuten. Dan onder koud water goed afspoelen en laten uitlekken.
Schil de rettich en snijd deze julienne met een lengte van een tauge. Leg de rettich op een schaal en meng hierdoor 2 theel zout en 2 theel palmsuiker. Laat het voor 30 minuten rusten. Spoel de rettich dan goed af en druk voorzichtig het overtollige vocht eruit.
Schil de wortel en snijd deze julienne en met een lengte van een tauge. Snijd de lenteuitjes in stukjes en hak de knoflook en de jahe fijn.
Meng in een kom de rettich met 2 eetl rode peper vlokken, de jahe, de knoflook en de vissaus. Meng dan de tauge, de wortel, de lenteui, 1 eetl rode peper vlokken, 1 theel palmsuiker, de sesamzaadjes en de sesamolie erdoor.
Laat de gemaakte kimchi eerst zes uur op kamertemperatuur staan en beaar het daarna afgesloten in de koelkast.
 
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 242 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083935