Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sukjunamul Kimchi - kimchi van tauge

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sukjunamul Kimchi
kimchi van tauge

Ingrediënten:
400 gr taugé
1 kleine rettich
1 kleine wortel
2 eetl vissaus
3 eetl rode peper vlokken
1 bos lente uitjes
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
3 theel palmsuiker
2 theel zout
1 eetl geroosterde sesam zaadjes
1 theel sesam olie
water
 
Bereiding;
Was de tauge en verwijder de losse stukjes. Verhit in een pan het water en voeg de tauge toe en kook deze voor 3 minuten. Dan onder koud water goed afspoelen en laten uitlekken.
Schil de rettich en snijd deze julienne met een lengte van een tauge. Leg de rettich op een schaal en meng hierdoor 2 theel zout en 2 theel palmsuiker. Laat het voor 30 minuten rusten. Spoel de rettich dan goed af en druk voorzichtig het overtollige vocht eruit.
Schil de wortel en snijd deze julienne en met een lengte van een tauge. Snijd de lenteuitjes in stukjes en hak de knoflook en de jahe fijn.
Meng in een kom de rettich met 2 eetl rode peper vlokken, de jahe, de knoflook en de vissaus. Meng dan de tauge, de wortel, de lenteui, 1 eetl rode peper vlokken, 1 theel palmsuiker, de sesamzaadjes en de sesamolie erdoor.
Laat de gemaakte kimchi eerst zes uur op kamertemperatuur staan en beaar het daarna afgesloten in de koelkast.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41455641