banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Tauge kimchee
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tauge kimchee

ingrediënten:
400 gr tauge
400 gr koreaanse radijs / daikon
2 eetl zout
2 eetl suiker
4 eetl water
1 bosje bosuitjes
1 wortel
3 eetl gochut-gaur (rode peper vlokken)
3 teentjes knoflook
4 cm jahe
1 1/2 eetl anjovis saus
1 eetl vissaus
2 eetl pruin extract
1 eetl geroosterd sesam zaad
1 eetl sesam olie
 
bereiding:
Snijd de radijs julienne. Meng dit met het zout en de suiker en laat dit 30 minuten staan. Spoel af en laat het uitlekken. Snijd de bosuitjes in reepjes, de wortel julienne en hak de knoflook en de jahe fijn.
Verhit in een pan het water samen met de tauge en kook dit voor 3 minuten. Get daanra af en laat dit uitlekken en afkoelen.
Meng vervolgens alle ingrediënten goed door elkaar. Laat dit 8 uur afgesloten op kamertemperatuur staan en plaats het daarna in de koelkast en serveer het de volgende dag.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 274 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39789978