Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Tauge kimchee

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tauge kimchee

ingrediënten:
400 gr tauge
400 gr koreaanse radijs / daikon
2 eetl zout
2 eetl suiker
4 eetl water
1 bosje bosuitjes
1 wortel
3 eetl gochut-gaur (rode peper vlokken)
3 teentjes knoflook
4 cm jahe
1 1/2 eetl anjovis saus
1 eetl vissaus
2 eetl pruin extract
1 eetl geroosterd sesam zaad
1 eetl sesam olie
 
bereiding:
Snijd de radijs julienne. Meng dit met het zout en de suiker en laat dit 30 minuten staan. Spoel af en laat het uitlekken. Snijd de bosuitjes in reepjes, de wortel julienne en hak de knoflook en de jahe fijn.
Verhit in een pan het water samen met de tauge en kook dit voor 3 minuten. Get daanra af en laat dit uitlekken en afkoelen.
Meng vervolgens alle ingrediënten goed door elkaar. Laat dit 8 uur afgesloten op kamertemperatuur staan en plaats het daarna in de koelkast en serveer het de volgende dag.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275735