banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 3 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 4 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tauge kimchee
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tauge kimchee

ingrediënten:
400 gr tauge
400 gr koreaanse radijs / daikon
2 eetl zout
2 eetl suiker
4 eetl water
1 bosje bosuitjes
1 wortel
3 eetl gochut-gaur (rode peper vlokken)
3 teentjes knoflook
4 cm jahe
1 1/2 eetl anjovis saus
1 eetl vissaus
2 eetl pruin extract
1 eetl geroosterd sesam zaad
1 eetl sesam olie
 
bereiding:
Snijd de radijs julienne. Meng dit met het zout en de suiker en laat dit 30 minuten staan. Spoel af en laat het uitlekken. Snijd de bosuitjes in reepjes, de wortel julienne en hak de knoflook en de jahe fijn.
Verhit in een pan het water samen met de tauge en kook dit voor 3 minuten. Get daanra af en laat dit uitlekken en afkoelen.
Meng vervolgens alle ingrediënten goed door elkaar. Laat dit 8 uur afgesloten op kamertemperatuur staan en plaats het daarna in de koelkast en serveer het de volgende dag.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37044853