banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan Belanak Masak Acar Kuning - gebakken vis in een geelgroene kruidensaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Belanak Masak Acar Kuning
gebakken vis in een geelgroene kruidensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 mullet / barbeel
1 theel asemwater
1/2 theel zout
olie
 
1 salam blad
3 sjalotjes
6 groene rawits
300 ml water
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel azijn
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 kemiri noten
2 cm kunyit
1/2 cm jahe
1 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding
Maak de vis schoon en verdeel deze in vier porties. Marineer de vis met het asemwater en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sjalotjes en de rawits in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en bak hierin de vis en leg deze opzij.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam voor 3 minuten. Voeg de sjalotjes en de rawits toe en bak dit 2 mnuten. Dan het water, het zout en de plamsuiker toevoegen en breng aan de kook. Voeg dan de vis toe en bak dit todat het vocht is vrijwel is verdwenen. Roer dan de azijn erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580121