logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Jangan menir
spinazie en mais
Bahan-bahan:
ingrediënten:
175 gr. spinazie
1 maiskolf
4 sjalotten
2 salam blaadjes
2,5 theel gula jawa (palmsuiker)
400 ml water
zout naar smaak

Cara-membuat:
bereiding:
Schraap of snijd de mais van de kolf en snijd de sjalotten fijn. Meng het water met de salamblaadjes, de sjalotten en de mais en kook dit 6 minuten. Voeg dan de suiker, eventueel zout en de spinazie toe en kook dit zachtjes gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 72 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160657