Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Kip met zwarte peper - 黑椒鸡丁

Ingrediënten:
350 gr kippendijen
2 cm jahe
1 theel maizena
1 eetl water
1 theel sesame olie
1/2 rode paprika
1 kleine ui
50 gr bleekselderij
1 lente-ui
2 eetl olie

Ingrediënten saus:
1 theel zwarte peper
2 theel maizena
3 eetl oestersaus
1 theel lichte soja saus
1 theel donkere soja saus
3 eetl water

Bereiding:
Snijd de kip in blokjes. Snijd de jahe julienne. Snijd de paprika, de ui, de bleeselderij in kleine stukjes en snijd de lente-ui fijn.
Meng de kip met de jahe, de maizema en het water en meng totdat het vocht is gebasorbeerd. Meng dan de sesame olie erdoor. Meng alle ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een pan op hoog vuur, de olie en voeg de kip toe. Bak de kip totdat het verkleurt. Dan de ui, de paprika en de bleekselderij toevoegen en bak voor 2 minuten totdat de kip gaar is geworden.
Voeg dan de saus toe en roerbak totdat de saus is ingedikt. Strooi dan de lente-ui erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577445