Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 10 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Kip met zwarte peper - 黑椒鸡丁

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kip met zwarte peper - 黑椒鸡丁

Ingrediënten:
350 gr kippendijen
2 cm jahe
1 theel maizena
1 eetl water
1 theel sesame olie
1/2 rode paprika
1 kleine ui
50 gr bleekselderij
1 lente-ui
2 eetl olie

Ingrediënten saus:
1 theel zwarte peper
2 theel maizena
3 eetl oestersaus
1 theel lichte soja saus
1 theel donkere soja saus
3 eetl water

Bereiding:
Snijd de kip in blokjes. Snijd de jahe julienne. Snijd de paprika, de ui, de bleeselderij in kleine stukjes en snijd de lente-ui fijn.
Meng de kip met de jahe, de maizema en het water en meng totdat het vocht is gebasorbeerd. Meng dan de sesame olie erdoor. Meng alle ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een pan op hoog vuur, de olie en voeg de kip toe. Bak de kip totdat het verkleurt. Dan de ui, de paprika en de bleekselderij toevoegen en bak voor 2 minuten totdat de kip gaar is geworden.
Voeg dan de saus toe en roerbak totdat de saus is ingedikt. Strooi dan de lente-ui erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41420325