Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kippenvleugels met witte peper - 胡椒鸡翅

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kippenvleugels met witte peper - 胡椒鸡翅

Ingrediënten:
10 kippenvleugels
7 cm jahe
1 eetl witte peperkorrels
300 ml heet water
2 theel donkere sojasaus
1/2 theel zout
2 eetl olie

Garnering:
takjes bieslook, gehakt
2 rode lomboks, fijngesneden

Bereiding:
Snijd de vleugels in 3 stukken. Plet/kneus de peperkorrels. Rasp de jahe. Verhit in een pan de olie en fruit de peper en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze al roerend rondom bruin.
Dan het water, de sojasaus en het zout toevoegen en breng aan de kook. Dan 15 minuten op laag vuur en afgesloten laten sudderen. Dan even kort roeren en nog 10 minuten afsloten laten sudderen.
Strooi de bieslook en de lomboks erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015855