zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Satai Ayam Bumbu Rujak - sate van gekruide kip
- Cah Udang Jamur - garnalen met champignons in saus
- Tumis Cincang Ayam Pedas - geroerbakte pittige kip
- Sambal kemiri 1 - Sambal met kemirinootjes
- Ayam Panggang Jakarta - geroosterde kip uit Jakarta
- Ching Chow Ho Yau Har Yan - roerbak van garnalen met oestersaus
- Udang Tabur Mete - roerbak van garnalen met cashew noten
- Sambal goreng hati dan ampela ayam - Sambal goreng van kip
- Hati Garo Rica - pittige lever uit Noord-Sulawesi
- Rica rodoh (ritjah rodoh 2) - Rundvlees met groenten
Kippenvleugels met witte peper - 胡椒鸡翅


Kippenvleugels met witte peper - 胡椒鸡翅
Ingrediënten:
10 kippenvleugels
7 cm jahe
1 eetl witte peperkorrels
300 ml heet water
2 theel donkere sojasaus
1/2 theel zout
2 eetl olie
Garnering:
takjes bieslook, gehakt
2 rode lomboks, fijngesneden
Bereiding:
Snijd de vleugels in 3 stukken. Plet/kneus de peperkorrels. Rasp de jahe. Verhit in een pan de olie en fruit de peper en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze al roerend rondom bruin.
Dan het water, de sojasaus en het zout toevoegen en breng aan de kook. Dan 15 minuten op laag vuur en afgesloten laten sudderen. Dan even kort roeren en nog 10 minuten afsloten laten sudderen.
Strooi de bieslook en de lomboks erover en serveer.
Ingrediënten:
10 kippenvleugels
7 cm jahe
1 eetl witte peperkorrels
300 ml heet water
2 theel donkere sojasaus
1/2 theel zout
2 eetl olie
Garnering:
takjes bieslook, gehakt
2 rode lomboks, fijngesneden
Bereiding:
Snijd de vleugels in 3 stukken. Plet/kneus de peperkorrels. Rasp de jahe. Verhit in een pan de olie en fruit de peper en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze al roerend rondom bruin.
Dan het water, de sojasaus en het zout toevoegen en breng aan de kook. Dan 15 minuten op laag vuur en afgesloten laten sudderen. Dan even kort roeren en nog 10 minuten afsloten laten sudderen.
Strooi de bieslook en de lomboks erover en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.