Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Kippenvleugels met witte peper - 胡椒鸡翅

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kippenvleugels met witte peper - 胡椒鸡翅

Ingrediënten:
10 kippenvleugels
7 cm jahe
1 eetl witte peperkorrels
300 ml heet water
2 theel donkere sojasaus
1/2 theel zout
2 eetl olie

Garnering:
takjes bieslook, gehakt
2 rode lomboks, fijngesneden

Bereiding:
Snijd de vleugels in 3 stukken. Plet/kneus de peperkorrels. Rasp de jahe. Verhit in een pan de olie en fruit de peper en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze al roerend rondom bruin.
Dan het water, de sojasaus en het zout toevoegen en breng aan de kook. Dan 15 minuten op laag vuur en afgesloten laten sudderen. Dan even kort roeren en nog 10 minuten afsloten laten sudderen.
Strooi de bieslook en de lomboks erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 224 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091735