Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Kippenvleugels met witte peper - 胡椒鸡翅

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kippenvleugels met witte peper - 胡椒鸡翅

Ingrediënten:
10 kippenvleugels
7 cm jahe
1 eetl witte peperkorrels
300 ml heet water
2 theel donkere sojasaus
1/2 theel zout
2 eetl olie

Garnering:
takjes bieslook, gehakt
2 rode lomboks, fijngesneden

Bereiding:
Snijd de vleugels in 3 stukken. Plet/kneus de peperkorrels. Rasp de jahe. Verhit in een pan de olie en fruit de peper en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze al roerend rondom bruin.
Dan het water, de sojasaus en het zout toevoegen en breng aan de kook. Dan 15 minuten op laag vuur en afgesloten laten sudderen. Dan even kort roeren en nog 10 minuten afsloten laten sudderen.
Strooi de bieslook en de lomboks erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920759