Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Rebus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Rebus

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kip
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 eetl azijn
1/2 eetl gula jawa (palmsuiker)
5 cm gember (jahe/djahe)
2 eetl ketjap manis
1 theel trassi
zout en peper naar smaak
450 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Rasp de gember en snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd de kip in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruim. Voeg vervolgens de gember, de ketjap, het zout en peper, de suiker en het water toe en laat het geheel zachtjes 45 minuten stoven totdat de kip gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914165