1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Rebus

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kip
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 eetl azijn
1/2 eetl gula jawa (palmsuiker)
5 cm gember (jahe/djahe)
2 eetl ketjap manis
1 theel trassi
zout en peper naar smaak
450 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Rasp de gember en snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd de kip in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruim. Voeg vervolgens de gember, de ketjap, het zout en peper, de suiker en het water toe en laat het geheel zachtjes 45 minuten stoven totdat de kip gaar is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34421424