1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Rebus

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kip
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 eetl azijn
1/2 eetl gula jawa (palmsuiker)
5 cm gember (jahe/djahe)
2 eetl ketjap manis
1 theel trassi
zout en peper naar smaak
450 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Rasp de gember en snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd de kip in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruim. Voeg vervolgens de gember, de ketjap, het zout en peper, de suiker en het water toe en laat het geheel zachtjes 45 minuten stoven totdat de kip gaar is.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992767