Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Ayam Rica Rica - kip met chilli saus (heet)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Rica Rica
kip met chilli saus (heet)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (ong. 1000 gr)
3 sereh/citroengras
5 jeruk purut blaadjes
3 jeruk limoen / thai lemon, sap
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
5 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
10 rode lomboks
10 rode rawits
9 sjalotjes
7 teentjes knoflook
6 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Ontpit de lomboks en de rawits. wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de sereh, de jeruk purut, het zout, de palmsuiker en het limoensap toe en bak nog voor 2 minuten.
Dan de kip toevoegen en meng goed. Vervolgens afgesloten nog 20 minuten zachtjes laten sudderen totdat de kip gaar is.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083693