Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Ayam Goreng Limo - gebakken jonge kippetjes met citroen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Goreng Limo
gebakken jonge kippetjes met citroen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 jong kippetjes (500 gr elk)
2 uien
2 rode lomboks
3 teentjes knoflook
5 eetl citroensap
5 eetl arachide olie

Taburan:
garnering:
1 lenteui

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de lomboks, de knoflook, de olie en het citroensap fijn tot een pasta. Snijd de kippen doormidden en marineer deze met de pasta en laat dit tenminste 1 uur staan. Hak de lenteui fijn.
Rooster de kip boven een houtskoolvuurtje langzaam in 40 minuten bruin en gaar en besprenkel het regelmatig met de marinade. Bestrooi de kip met de lenteui en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930609