banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Goreng Limo - gebakken jonge kippetjes met citroen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Goreng Limo
gebakken jonge kippetjes met citroen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 jong kippetjes (500 gr elk)
2 uien
2 rode lomboks
3 teentjes knoflook
5 eetl citroensap
5 eetl arachide olie

Taburan:
garnering:
1 lenteui

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de lomboks, de knoflook, de olie en het citroensap fijn tot een pasta. Snijd de kippen doormidden en marineer deze met de pasta en laat dit tenminste 1 uur staan. Hak de lenteui fijn.
Rooster de kip boven een houtskoolvuurtje langzaam in 40 minuten bruin en gaar en besprenkel het regelmatig met de marinade. Bestrooi de kip met de lenteui en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669091