Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Goreng Limo - gebakken jonge kippetjes met citroen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Goreng Limo
gebakken jonge kippetjes met citroen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 jong kippetjes (500 gr elk)
2 uien
2 rode lomboks
3 teentjes knoflook
5 eetl citroensap
5 eetl arachide olie

Taburan:
garnering:
1 lenteui

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de lomboks, de knoflook, de olie en het citroensap fijn tot een pasta. Snijd de kippen doormidden en marineer deze met de pasta en laat dit tenminste 1 uur staan. Hak de lenteui fijn.
Rooster de kip boven een houtskoolvuurtje langzaam in 40 minuten bruin en gaar en besprenkel het regelmatig met de marinade. Bestrooi de kip met de lenteui en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 189 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067014