1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Goreng Limo
gebakken jonge kippetjes met citroen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 jong kippetjes (500 gr elk)
2 uien
2 rode lomboks
3 teentjes knoflook
5 eetl citroensap
5 eetl arachide olie

Taburan:
garnering:
1 lenteui

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de lomboks, de knoflook, de olie en het citroensap fijn tot een pasta. Snijd de kippen doormidden en marineer deze met de pasta en laat dit tenminste 1 uur staan. Hak de lenteui fijn.
Rooster de kip boven een houtskoolvuurtje langzaam in 40 minuten bruin en gaar en besprenkel het regelmatig met de marinade. Bestrooi de kip met de lenteui en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35259757