Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Szechuan Peper Kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Szechuan Peper Kip

Ingrediënten:
3 kippendijen / ontbeende kippenpoten
1 eetl maizena
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1/4 theel zout
4 groene lomboks
2 rode lomboks
15 gedroogde Szechuan peperkorrels
1 eetl lichte soja saus
1/8 theel palmsuiker
olie

Bereiding:
Snijd de kip in kleine blokjes en meng deze met de rijstwijn, het zout en de maizena. Snijd de lomboks in kleine ringen.
Verhit in een pan de olie en bak de kip voor 30 seconden totdat deze wit wordt en schep het uit de pan en zet apart.
voeg 2 eetl van de gebruikte olie toe aan de pan en fruit de lomboks voor 2 minuten en voeg dan de Szechuan peperkorrels toe en meng goed.
Vervolgens de kip, de sojasaus en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Bak de kip vervolgens verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 206 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912129