Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Szechuan Peper Kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Szechuan Peper Kip

Ingrediënten:
3 kippendijen / ontbeende kippenpoten
1 eetl maizena
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1/4 theel zout
4 groene lomboks
2 rode lomboks
15 gedroogde Szechuan peperkorrels
1 eetl lichte soja saus
1/8 theel palmsuiker
olie

Bereiding:
Snijd de kip in kleine blokjes en meng deze met de rijstwijn, het zout en de maizena. Snijd de lomboks in kleine ringen.
Verhit in een pan de olie en bak de kip voor 30 seconden totdat deze wit wordt en schep het uit de pan en zet apart.
voeg 2 eetl van de gebruikte olie toe aan de pan en fruit de lomboks voor 2 minuten en voeg dan de Szechuan peperkorrels toe en meng goed.
Vervolgens de kip, de sojasaus en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Bak de kip vervolgens verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431491