Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Sambal goreng Ati
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal goreng Ati

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kalfs- of runderlever
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 theel zout
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
3 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
1/2 theel asem
1 eetl water
olie

Haluaskan:
boemboe:
2 cm laos
4 kemirie noten
1/2 serehstengel
1 rode lombok

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd de lever in blokjes. Meng de asem door het water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de sjalotten, de knoflook en het zout voor 2 minuten. voeg dan de lever toe en bak dit gaar. Dan de kokosmelk en de asem toevoegen en het gerecht zachtjes verder stoven totdat de saus gebonden is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812457