banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 2 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Sam Kie Tie (Peranakan) - gestoofd varkensvlees met gezouten kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sam Kie Tie (Peranakan)
gestoofd varkensvlees met gezouten kool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr varkensvlees
200 gr varkenslever
250 gezouten kool
2 eetl angcau (gefermenteerde kleefrijst)
4 teentjes knoflook
1 cm jahe
1/2 theel peper
1 eetl kecap asin
1500 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook het vlees en de lever gaar. Schep het vlees eruit en zeef het water en bewaar 1250 ml bouillon. Snijd het vlees en de lever in plakjes van 1 cm.
Spoel de gezouten kool af en kneed het vocht eruit. snijd het daarna in stukjes van 1 cm. Wrijf of maal de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. voeg dan het vlees, de lever en de kool toe en meng goed. Voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Dan de angcau en de peper toevoegen en meng goed.
Dan op laag vuur verder koken totdat de saus indikt. Meng dan de kecap erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38520827