logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ritjah rodoh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr varkensvlees
50 gr kouseband
100 gr aubergine
150 gr peultjes
250 gr mais
150 gr koetjai
150 gr citroenbasilicum
500 ml water

boemboe:
1 serehstengel
4 groene lomboks
6 cm gember (jahe/djahé)
4 sjalotten
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes.Snijd de kouseband en aubergine in stukjes Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn. Voeg het vlees, de boemboe, de koetjai en de citroenbasilicum toe aan het water en laat dit zachtjes stoven voor 15 minuten. Voeg dan de groenten toe en stoof het gerecht zachtjes gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 37 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160925