Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ritjah rodoh

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ritjah rodoh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr varkensvlees
50 gr kouseband
100 gr aubergine
150 gr peultjes
250 gr mais
150 gr koetjai
150 gr citroenbasilicum
500 ml water

boemboe:
1 serehstengel
4 groene lomboks
6 cm gember (jahe/djahé)
4 sjalotten
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes.Snijd de kouseband en aubergine in stukjes Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn. Voeg het vlees, de boemboe, de koetjai en de citroenbasilicum toe aan het water en laat dit zachtjes stoven voor 15 minuten. Voeg dan de groenten toe en stoof het gerecht zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 217 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449387