logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Klepon
Rijstemeelballetjes gevuld met palmsuiker
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rijstemeel
6 druppels pandanextract
zout naar smaak
200 ml water
100 gr gerapste gula jawa/bali (palmsuiker)
75 gr geraspte kokos

Cara membuat:
Bereiding:
Meng het meel met het zout, het water en het extract en vorm hiervan een stevig deeg. Vorm van het deeg kleine balletjes en vul deze met de suiker. Rooster de kokos lichtbruin.in een koekepan zonder olie.
Verhit in een wok/wadjan voldoende water en kook de balletjes gaar. De balletjes zijn gaar als deze gaan drijven. Rol de balletjes dan door de kokos

Add comment

Submit

who is online

We have 80 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154661