Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Klepon - Rijstemeelballetjes gevuld met palmsuiker

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Klepon
Rijstemeelballetjes gevuld met palmsuiker
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rijstemeel
6 druppels pandanextract
zout naar smaak
200 ml water
100 gr gerapste gula jawa/bali (palmsuiker)
75 gr geraspte kokos

Cara membuat:
Bereiding:
Meng het meel met het zout, het water en het extract en vorm hiervan een stevig deeg. Vorm van het deeg kleine balletjes en vul deze met de suiker. Rooster de kokos lichtbruin.in een koekepan zonder olie.
Verhit in een wok/wadjan voldoende water en kook de balletjes gaar. De balletjes zijn gaar als deze gaan drijven. Rol de balletjes dan door de kokos
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 247 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911326