banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Klapertart Manado - kokos gebakjes uit Manado

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Klapertart Manado
kokos gebakjes uit Manado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 ml melk
125 gr suiker
1/2 theel zout
1 vanille of 1/4 theel vanille pasta
200 ml kokoswater
25 gr bloem
50 gr maizena
2 eetl boter
3 eieren, gesplitst
250 gr verse kokossliertjes
50 gr rozijnen
50 gr walnoten
1 eiwit
75gr fijne suiker
1 eetl maizena
 
Cara membuat:
bereiding:
Meng de bloem en de maizena met het koksoswater en roer totdat alles in opgelost. Verhit in een pan de melk samen met de suiker, het zout en de vanille en breng aan de kook. Voeg het kokoswater toe en roer totdat het dik wordt. Voeg de boter en het eigeel toe en roer goed. Schep de kokos en de helft van de walnoten en rozijnen erdoor en meng tot een beslag.
Giet het beslag in vormpjes en bak deze in 50 minuten op 160gr gaar. Klop de eiwitten met de suiker tot een slagroom en meng de maizena erdoor. Schep het mengsel over de vormpjes samen met de walnoten en rozijnen en bak het nog voor 20 minuten op 170/180 gr. totdat het bruin is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429639