Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Klapertart Manado - kokos gebakjes uit Manado

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Klapertart Manado
kokos gebakjes uit Manado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 ml melk
125 gr suiker
1/2 theel zout
1 vanille of 1/4 theel vanille pasta
200 ml kokoswater
25 gr bloem
50 gr maizena
2 eetl boter
3 eieren, gesplitst
250 gr verse kokossliertjes
50 gr rozijnen
50 gr walnoten
1 eiwit
75gr fijne suiker
1 eetl maizena
 
Cara membuat:
bereiding:
Meng de bloem en de maizena met het koksoswater en roer totdat alles in opgelost. Verhit in een pan de melk samen met de suiker, het zout en de vanille en breng aan de kook. Voeg het kokoswater toe en roer totdat het dik wordt. Voeg de boter en het eigeel toe en roer goed. Schep de kokos en de helft van de walnoten en rozijnen erdoor en meng tot een beslag.
Giet het beslag in vormpjes en bak deze in 50 minuten op 160gr gaar. Klop de eiwitten met de suiker tot een slagroom en meng de maizena erdoor. Schep het mengsel over de vormpjes samen met de walnoten en rozijnen en bak het nog voor 20 minuten op 170/180 gr. totdat het bruin is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449018