Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Kinca Durian / Kintja Durian - rijstbal met kokos-durian saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Kinca Durian / Kintja Durian
rijstbal met kokos-durian saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr durian vruchtvlees
250 ml santen
100 gr beras ketan (witte kleefrijst)
100 gr palmsuiker
250 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Meng de santen met het water. Giet 100 ml van dit mengsel bij de rijst en roer dit totdat al het vocht is opgenomen. Stoom vervolgens de rijst totdat deze transparant wordt. Vorm van de rijst een balletje.
Verhit in een pan het overgebleven mengsel samen met de palmsuiker en de durian vruchtvlees en laat dit zachtjes koken tot het een glad mengsel is geworden. Giet daarna de saus over de bal en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41935213