Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kinca Durian / Kintja Durian - rijstbal met kokos-durian saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Kinca Durian / Kintja Durian
rijstbal met kokos-durian saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr durian vruchtvlees
250 ml santen
100 gr beras ketan (witte kleefrijst)
100 gr palmsuiker
250 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Meng de santen met het water. Giet 100 ml van dit mengsel bij de rijst en roer dit totdat al het vocht is opgenomen. Stoom vervolgens de rijst totdat deze transparant wordt. Vorm van de rijst een balletje.
Verhit in een pan het overgebleven mengsel samen met de palmsuiker en de durian vruchtvlees en laat dit zachtjes koken tot het een glad mengsel is geworden. Giet daarna de saus over de bal en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 243 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030494