banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gulai Taoco Nangka Muda - in kokosmelk gestoofde nangka met taoco

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gulai Taoco Nangka Muda
in kokosmelk gestoofde nangka met taoco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr jonge nangka/jackfruit
125 gr rundvlees (borst)
8 eetl taoco
5 kousenband
100 gr melinjo blad
1000 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
6 rode rawits
1 kunyit blad
1 serai/sereh/citroengras, witte deel
3 jeruk purut blaadjes
1 asam kandis
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 rode lombok
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten, geroosterd
1 cm jahe
2 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de nangka en het vlees in blokjes. Snijd de kousenband in stukjes van 3 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de serai, de taoco, de asam kandis en het kunyit blad voor 6 minuten.
Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Dan de kokosmelk toevoegen en breng aan de kook.
Vervolgens de nangka toevoegen en kook deze gaar. Dan de kousenband, de melinjo, de rawits, de palmsuiker en het zout toevoegen en kook het verder gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 209 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565898