zoeken
Recente reacties

22 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Dendeng Ragi 2 zoet rundvlees met gerapste kokos
- Chung Tong Gai - kip in kruidige saus
- Gamjaguk 감자국 - aardappelsoep
- Dendeng Ragi - gekruid rundvlees met kokos
- Dendeng Ragi - gekruid rundvlees
- Tahu gimbal - tahu met garnalen
- Dendeng Manis Kering - Geroosterd of gebakken gedroogd rundvlees
- Dendeng Manis Kering - gebakken/geroosterd gedroogd rundvlees
- Dendeng Manis - zoet drooggekbaken vlees
- Dendeng Lambok - rood gebakken gekruid rundvlees
Sambal Jeruk Mentah - een fris zurige rauwe sambal


Sambal Jeruk Mentah
een fris zurige rauwe sambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 groene rawits
4 belimbing wuluh
2 limoenen
3 sjalotjes
2 tomaten
15 kemangi blaadjes
2 eetl citroensap
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de rawits, de belimbing, de limoenen, de sjalotjes en de tomaten fijn. Meng dan alle ingrediënten voor de sambal goed door elkaar.
een fris zurige rauwe sambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 groene rawits
4 belimbing wuluh
2 limoenen
3 sjalotjes
2 tomaten
15 kemangi blaadjes
2 eetl citroensap
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de rawits, de belimbing, de limoenen, de sjalotjes en de tomaten fijn. Meng dan alle ingrediënten voor de sambal goed door elkaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.