Yam Hed Sod
pittige paddestoelen salade (2 pp)
Ingrediënten:
50 gr paddestoelen
1 sjalot
1 eetl geraspte wortel
4 rode rawits
8 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1 eetl vissaus
1 theel palmsuiker
1 eetl chili saus (zie recept)
Garnering:
1/2 tomaat
Bereiding:
Snijd de paddestoelen en de sjalot in stukjes/schijfjes. Snijd de rawits in dunne reepjes en de knoflook fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en garneer dit met dunne plakjes tomaat.
Zoeken
Laatst gelezen
- Pecel Godok Daging - droog gebakken lapjes vlees
- Tumis Taoge Kedelai - roerbak van tauge en mais
- Sateh bumbu kuning 2 - gele saté
- Sala Lauak - gekruide balletjes uit Sumatra
- Tumis Bunga Durian - gebakken durianbloemen
- Kwee lapis 2 - kokosmelkpudding in laagjes
- Semur Terung - smoor/stoofpotje van groene aubergine
- Daging Tomat - zacht gestoofd rundvlees met gesmoorde tomaat
- Tongseng Ayam Pedas - kip in een romige pittige saus
- Daging Bawang Jeruk - gestoofd rundvlees met ui en een citrus aroma
Recente Reacties
Cucur
1 week agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
1 week agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 weeks agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 weeks agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
4 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...