1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 7 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bakar Celup
geroosterde gestoofde gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kleine kippen/kuikens (600 gr)
750 ml water
1/2 eetl zout
1/2 eetl palmsuiker

Perendam:
marinade:
100 ml kippenbouillon
3 eetl kecap manis
1/2 eetl oestersaus
1 theel vissaus

Haluskan:
bumbu:
10 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 cm jahe
2 cm kunyit
5 cm laos
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in vier stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg de kip toe samen met de bumbu, het zout en de palmsuiker en kook het geheel voor 30 minuten. Laat het daarne tenminste 1 uur intrekken. Giet 100 ml van de bouillon af en meng dit met de kecap, de oestersaus en de vissaus.
Wrijf hiermee de kip in en rooster de kip vervolgens boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin. Regelmatig besprenkel met de overige marinade.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35888737