banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bakar Celup
geroosterde gestoofde gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kleine kippen/kuikens (600 gr)
750 ml water
1/2 eetl zout
1/2 eetl palmsuiker

Perendam:
marinade:
100 ml kippenbouillon
3 eetl kecap manis
1/2 eetl oestersaus
1 theel vissaus

Haluskan:
bumbu:
10 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 cm jahe
2 cm kunyit
5 cm laos
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in vier stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg de kip toe samen met de bumbu, het zout en de palmsuiker en kook het geheel voor 30 minuten. Laat het daarne tenminste 1 uur intrekken. Giet 100 ml van de bouillon af en meng dit met de kecap, de oestersaus en de vissaus.
Wrijf hiermee de kip in en rooster de kip vervolgens boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin. Regelmatig besprenkel met de overige marinade.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36252253