1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Bakar Celup
geroosterde gestoofde gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kleine kippen/kuikens (600 gr)
750 ml water
1/2 eetl zout
1/2 eetl palmsuiker

Perendam:
marinade:
100 ml kippenbouillon
3 eetl kecap manis
1/2 eetl oestersaus
1 theel vissaus

Haluskan:
bumbu:
10 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 cm jahe
2 cm kunyit
5 cm laos
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in vier stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg de kip toe samen met de bumbu, het zout en de palmsuiker en kook het geheel voor 30 minuten. Laat het daarne tenminste 1 uur intrekken. Giet 100 ml van de bouillon af en meng dit met de kecap, de oestersaus en de vissaus.
Wrijf hiermee de kip in en rooster de kip vervolgens boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin. Regelmatig besprenkel met de overige marinade.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812560