banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 17 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 28 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bakar Celup
geroosterde gestoofde gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kleine kippen/kuikens (600 gr)
750 ml water
1/2 eetl zout
1/2 eetl palmsuiker

Perendam:
marinade:
100 ml kippenbouillon
3 eetl kecap manis
1/2 eetl oestersaus
1 theel vissaus

Haluskan:
bumbu:
10 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 cm jahe
2 cm kunyit
5 cm laos
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in vier stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg de kip toe samen met de bumbu, het zout en de palmsuiker en kook het geheel voor 30 minuten. Laat het daarne tenminste 1 uur intrekken. Giet 100 ml van de bouillon af en meng dit met de kecap, de oestersaus en de vissaus.
Wrijf hiermee de kip in en rooster de kip vervolgens boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin. Regelmatig besprenkel met de overige marinade.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36512742