Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Ayam Bakar Cabai Tumbuk Manado - pittig geroosterde kip uit Manado

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Bakar Cabai Tumbuk Manado
pittig geroosterde kip uit Manado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 sereh/citroengras, witte deel
4 jeruk purut blaadjes
3 eetl kecap manis
1 eetl zout
1 theel palmsuiker
600 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
4 teentjes knoflook
11 groene lomboks
2 cm jahe
2 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh en de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de kecap toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het zout, de palmsuiker en het water toevoegen en kook het geheel verder gaar.
Rooster de kip langzaam boven een houtskoolvuurtje bruin en besprenkel deze regelmatig met de saus.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en één lid online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080867