1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bakar Cabai Tumbuk Manado
pittig geroosterde kip uit Manado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 sereh/citroengras, witte deel
4 jeruk purut blaadjes
3 eetl kecap manis
1 eetl zout
1 theel palmsuiker
600 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
4 teentjes knoflook
11 groene lomboks
2 cm jahe
2 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh en de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de kecap toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het zout, de palmsuiker en het water toevoegen en kook het geheel verder gaar.
Rooster de kip langzaam boven een houtskoolvuurtje bruin en besprenkel deze regelmatig met de saus.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566