Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Priaw Waan Kai - kip in zoetzure saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Priaw Waan Kai
kip in zoetzure saus

Ingrediënten:

450 gr kipfilet
4 eetl bloem
3 sjalotten
1 rode paprika
60 gr ananas
4 eetl tomatenketchup
4 lenteuitjes
125 ml kippenbouillon
1 eetl kecap manis
2 theel palmsuiker
3 theel rijstazijn
6 eetl olie


Bereiding:
Snijd de sjalotten, de lente uit en de parika fijn. Snijd de ananas in blokjes. Snijd het vlees in plakjes. Wentel de plakjes door de bloem. Verhit in een wok de olie en bak deze in 5 minuten gaar. Schep het vlees uit de wok. Voeg de sjalotten en de paprika toe en bak dit voor 3 minuten. Dan de overige ingredienten toevoegen als als het suddert de kip weer toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025185