Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Priaw Waan Kai - kip in zoetzure saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Priaw Waan Kai
kip in zoetzure saus

Ingrediënten:

450 gr kipfilet
4 eetl bloem
3 sjalotten
1 rode paprika
60 gr ananas
4 eetl tomatenketchup
4 lenteuitjes
125 ml kippenbouillon
1 eetl kecap manis
2 theel palmsuiker
3 theel rijstazijn
6 eetl olie


Bereiding:
Snijd de sjalotten, de lente uit en de parika fijn. Snijd de ananas in blokjes. Snijd het vlees in plakjes. Wentel de plakjes door de bloem. Verhit in een wok de olie en bak deze in 5 minuten gaar. Schep het vlees uit de wok. Voeg de sjalotten en de paprika toe en bak dit voor 3 minuten. Dan de overige ingredienten toevoegen als als het suddert de kip weer toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411046