Logon3

zoeken

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Sambal jeruk - Sambal met limoen
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal jeruk
Sambal met limoen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
16 rawits
3 kemirinootjes
zout naar smaak
1 limoen (sap)

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de rwaits voor 5 minuten en bak de kemiries droog in een koepan voor 3 minuten. Wrijf of maal de kemiries en de rawits fijn tot een pasta. Meng het zout en het limoensap erdoor.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794849