logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Daging Masak Taoco
gestoofd rundvlees met taoco en pare

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundvlees (ossenhaas/biefstuk)
250 gr pare/bitterkomkommer/sopropo
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks
2 tomaten
5 eetl taoco
1/2 theel zout
200 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Ontpit de pare en snijd deze in dunne plakjes. Snijd de lomboks in dunne ringen. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de tomaten in blokjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 4 minuten. Dan de tomaten en de pare toevoegen en en bak deze zacht. Voeg dan de taoco en het water toe en meng goed. Vervolgens het vlees en het zout toevoegen en kook het verder gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 75 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160961