Daging Masak Taoco
gestoofd rundvlees met taoco en pare
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundvlees (ossenhaas/biefstuk)
250 gr pare/bitterkomkommer/sopropo
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks
2 tomaten
5 eetl taoco
1/2 theel zout
200 ml water
3 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Ontpit de pare en snijd deze in dunne plakjes. Snijd de lomboks in dunne ringen. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de tomaten in blokjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 4 minuten. Dan de tomaten en de pare toevoegen en en bak deze zacht. Voeg dan de taoco en het water toe en meng goed. Vervolgens het vlees en het zout toevoegen en kook het verder gaar. Serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Rendang Telur Itik - in kokosmelk gestoofde gekruide eieren
- Siap Mepanggang - gegrilde kip
- Ayam paniki - een wat hete kip
- Daging Bumbu Manis - rundvlees in een donkere zoete saus
- Ayam Masak di Belanga - pittige kip uit een pot van aardenwerk
- Wonosobo
- Gule Ramas - Gestoofde karper
- Oseng-Oseng Ati Ampela - kruidig gestoofde kip
- Brengkessan Bumbu Rujak - gestoomde makreel
- Pepesan Ikan Kembung - pepesan van makreel
Recente Reacties
Cucur
3 days agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
3 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...