logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Singit
in gekruid kokosmelk gestoofd rundvlees uit Jepara

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
1000 ml kokosmelk
3 eetl kecap manis
1/2 eetl zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
 
Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng de bumbu met het vlees en schep dit in een pan en roer goed. Giet dan de kokosmelk erbij en breng aan de kook. Vervolgens de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is geworden en de saus is ingedikt.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 39 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176119