Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Nua Pad Prik - pikante biefstuk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nua Pad Prik
pikante biefstuk
Ingrediënten:
500 gr biefstuk
1 theel zout
1/2 theel zwarte peper
6 teentjes knoflook
2 groene rawits
2 rode rawits
4 eetl olie
2 eetl vissaus (nam pla)
2 theel suiker
30 gram korianderblaadjes

Bereiding:
Snijd het vlees in heel dunne plakjes. Snijd de knoflook erg fijn of pers deze uit. Snijd de rawits fijn en hak de korianderblaadjes fijn. Marineer het vlees met het zout, de knoflook en de peper voor 15 minuten.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees snel bruin. Voeg de rawits, de suiker en de vissaus toe en laat het vlees zachtjes gaar worden. Meng dan de koriander er door en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411103