banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Neur Pad Num Mun Hoy - Rundvlees in oestersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Neur Pad Num Mun Hoy
Rundvlees in oestersaus


Ingrediënten:
350 gr rundvlees
200 gr gai lan (chinese brocoli)
7 teentjes knoflook
2 eetl kecap
1 rode lombok
5 lentjeuitjes
1 eetl palmsuiker
3 eetl oestersaus
1 eetl rijstwijn
1 eetl maizena
1 eetl olie

bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en snijd de lombok in reepjes. Snijd de gai lan en de lenteuitjes in stukjes. Meng het vlees met de knoflook, de kecap, de palmsuiker en de maizena en laat dit 45 minuten marineren. Verhit in een wok de olie en voeg het vlees toe en bak dit vrijwel gaar. Vervolgens de gai lan, de lombok, de lenteuitjes, de rijstwijn en de oestersaus toevoegen en bak het totdat het vlees gaar is.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 330 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38873421