banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Neur Pad Num Mun Hoy - Rundvlees in oestersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Neur Pad Num Mun Hoy
Rundvlees in oestersaus


Ingrediënten:
350 gr rundvlees
200 gr gai lan (chinese brocoli)
7 teentjes knoflook
2 eetl kecap
1 rode lombok
5 lentjeuitjes
1 eetl palmsuiker
3 eetl oestersaus
1 eetl rijstwijn
1 eetl maizena
1 eetl olie

bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en snijd de lombok in reepjes. Snijd de gai lan en de lenteuitjes in stukjes. Meng het vlees met de knoflook, de kecap, de palmsuiker en de maizena en laat dit 45 minuten marineren. Verhit in een wok de olie en voeg het vlees toe en bak dit vrijwel gaar. Vervolgens de gai lan, de lombok, de lenteuitjes, de rijstwijn en de oestersaus toevoegen en bak het totdat het vlees gaar is.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39967133