Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Neur Pad Num Mun Hoy - Rundvlees in oestersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Neur Pad Num Mun Hoy
Rundvlees in oestersaus


Ingrediënten:
350 gr rundvlees
200 gr gai lan (chinese brocoli)
7 teentjes knoflook
2 eetl kecap
1 rode lombok
5 lentjeuitjes
1 eetl palmsuiker
3 eetl oestersaus
1 eetl rijstwijn
1 eetl maizena
1 eetl olie

bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en snijd de lombok in reepjes. Snijd de gai lan en de lenteuitjes in stukjes. Meng het vlees met de knoflook, de kecap, de palmsuiker en de maizena en laat dit 45 minuten marineren. Verhit in een wok de olie en voeg het vlees toe en bak dit vrijwel gaar. Vervolgens de gai lan, de lombok, de lenteuitjes, de rijstwijn en de oestersaus toevoegen en bak het totdat het vlees gaar is.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251800