Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Neua Yang Nam Tok - geroosterde reepjes rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Neua Yang Nam Tok
geroosterde reepjes rundvlees

Ingrediënten:
500 gr rundvlees
5 eetl vissaus
5 eetl limoensap
3 sjalotten
2 takjes coriander
9 blaadjes mint
2 eetl khao koor (geroosterde en gestampte rijst)
1 eetl sesam zaad
2 rode lomboks
3 eetl olie

ingrediënten marinade:
1 eetl vissaus (nam pla)
1 theel asem
3 eetl water
1 eetl limoensap
5 rawits

Bereiding:
Maak eerst de marinade. Snijd de rawits fijn en meng all ingrediënten goed door elkaar en wrijf hiermee het vlees is en laat dit tenminste 3 uur intrekken. Rooster vervolgens het vlees boven een houtkoolvuurtje voor 20 minuten. Snijd het vlees daarna in stukjes/reepjes.

Snijd de sjalotten, de coriander en de mint fijn. Wrijf of maal de lomboks fijn tot een pasta. Verhit in een wok de olie en voeg het vlees toe. Voeg dan alle overige ingrediënten toe en bak het voor 2 minuten totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411046