Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Neua Pad Prik - gebakken gemarineerd rundvlees met chilis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Neua Pad Prik 
rundvlees met chilis

ingrediënten:
900 gr rundvlees
5 eetl vissaus
13 teentjes knoflook
5 sjalotjes
5 rode lomboks
5 groene lomboks
2 eetl kecap manis
2 eetl palmsuiker
2 eetl sesame olie
 
marinade:
2 eetl vissaus
2 eetl maizena
1 theel zwarte peper
 
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en plet deze. Meng het vlees met de marinade en laat het tenminste 2 uur intrekken. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks fijn. 
Verhit in een pan de olie en bak het vlees met de marinade, de knoflook, de sjalotjes en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten en bak alles nog 3 minuten todat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022857