Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Neua Pad Prik - gebakken gemarineerd rundvlees met chilis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Neua Pad Prik 
rundvlees met chilis

ingrediënten:
900 gr rundvlees
5 eetl vissaus
13 teentjes knoflook
5 sjalotjes
5 rode lomboks
5 groene lomboks
2 eetl kecap manis
2 eetl palmsuiker
2 eetl sesame olie
 
marinade:
2 eetl vissaus
2 eetl maizena
1 theel zwarte peper
 
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en plet deze. Meng het vlees met de marinade en laat het tenminste 2 uur intrekken. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks fijn. 
Verhit in een pan de olie en bak het vlees met de marinade, de knoflook, de sjalotjes en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten en bak alles nog 3 minuten todat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264891