banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Neua Pad Kimao - geflambeerde dunne reepjes rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Neua Pad Kimao
geflambeerde dunne reepjes rundvlees

Ingrediënten:
250 gr rundvlees / biefstuk
250 ml whiskey
11 rode rawits
4 teentjes knoflook
3 cm laos
1 sjalot
1 eetl vissaus (nam pla)
1 theel asem + 3 eetl water
5 jeruk purut / kaffir lime blaadjes
1 theel palmsuiker
3 eetl olie

Bereiding:

Snijd het rundvlees in dunne plakjes. Snijd de rawits, de knoflook en de sjalot fijn en rasp de laos. Meng de asem met het water. Snijd de jeruk purut ragfijn. Verwarm de whiskey.
Verhit de olie in een wok op hoog vuur en voeg de ingrediënten toe en bak dit snel onder voortdurend roeren zodat de het vlees niet verbrand. Voeg dan de whiskey toe en hoe de wok schuin zodat de whiskey kan ontvlammen en laat dit voor 30 seconden branden. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592295