Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Neua Pad Kimao - geflambeerde dunne reepjes rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Neua Pad Kimao
geflambeerde dunne reepjes rundvlees

Ingrediënten:
250 gr rundvlees / biefstuk
250 ml whiskey
11 rode rawits
4 teentjes knoflook
3 cm laos
1 sjalot
1 eetl vissaus (nam pla)
1 theel asem + 3 eetl water
5 jeruk purut / kaffir lime blaadjes
1 theel palmsuiker
3 eetl olie

Bereiding:

Snijd het rundvlees in dunne plakjes. Snijd de rawits, de knoflook en de sjalot fijn en rasp de laos. Meng de asem met het water. Snijd de jeruk purut ragfijn. Verwarm de whiskey.
Verhit de olie in een wok op hoog vuur en voeg de ingrediënten toe en bak dit snel onder voortdurend roeren zodat de het vlees niet verbrand. Voeg dan de whiskey toe en hoe de wok schuin zodat de whiskey kan ontvlammen en laat dit voor 30 seconden branden. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017853