banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Neua Daet Diao - zon gedroogde gebakken reepjes rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Neua Daet Diao
zon gedroogde gebakken reepjes rundvlees

Ingrediënten:
500 gr rundvlees
9 teentjes knoflook
3 koriander wortels
1 theel kerrie poeder
1/2 theel peper
1 eetl palmsuiker
2 eetl whiskey
2 eetl oester saus
2 eetl nam pla (vissaus)
olie

Garnering:
chilisaus
plakjes tomaat
schijfjes komkommer

Bereiding:
Snijd het vlees in reepjes van 1 cm dik. Wrijf of maal de knoflook, de koriander wortels, de palmsuiker, de kerrie poeder en de peper fijn tot een paste en wrijf hiermee het vlees in. Meng vervolgens de whisky, de oestersaus en de nam pla erdoor en laat dit tenminste 90 minuten intrekken. Leg vervolgens het vlees in de zon en laat een dag drogen. (in een oven op laagste stand kan ook)
Verhit in een wok de olie en bak de reepjes bruin en laat het uitlekken op keukenpapier. Serveer er de tomaten, komkommer en chilisaus bij.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669091