banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Nua Phat Nam Manhoy - rundvlees met paddestoelen en oestersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nua Phat Nam Manhoy
rundvlees met paddestoelen en oestersaus
          
Ingrediënten:
500 gr rundvlees
1/2 theel zwarte peper
2 eetl kecap manis
1 eetl bloem
5 shii-take paddestoelen
300 gr oesterzwammen
2 lente-uitjes
5 teentjes knoflook
6 cm gember
5 eetl oestersaus
1 eetl nam pla (vissaus)
4 eetl rijstwijn
1 theel palmsuiker
3 eetl olie

garnering:
1 rode lombok
2 eetl gehakte korianderblaadjes

Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de knoflook en de gember fijn. Snijd de lente-ui in stukjes van 3 cm lang. Snijd de oesterzwammen en shii-take in stukken. Dep het vlees droog met keukenpapier en wrijf het dan in met de peper, de bloem en de kecap en laat het 1 uur intrekken.
Verhit in een wok de olie en voeg dan het vlees, de knoflook en de gember toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de paddestoelen, de oestersaus, de nam pla, de palmsuiker en de lente-uitjes toevoegen en nog 2 minuten bakken. Dan de rijstwijn erdoor heen roeren en garneer het met de korianderblaadjes en de in dunne reepjes gesneden lombok en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39967186