1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
炝炒土豆丝 - pittige roerbak van aardappel

ingrediënten:
200 gr aardappel
1/2 theel Sichuan peperkorrels
3 gedroogde chili pepers
3 teentjes knoflook
2 eetl olie
1/2 eetl sesam olie
1/2 eetl lichte sojasaus
1/4 theel palmsuiker
1/4 theel zout
1/4 rode lombok
1/4 groene lombok
2 eetl olie
water

bereiding:
Snijd de aardappel julienne of rasp de aardappel in lange reepjes. Hak de knoflook fijn.Snijd de lomboks in lange dunne reepjes. Week eerst de aardappel reepjes in water voor 15 minuten en laat het dan goed uitlekken.
Verhit een wok en voeg dan de olie, de chili pepers en de peperkorrels toe en bak deze totdat deze wat donkerder worden. Voeg dan de knoflook toe en bak dit voor 10 seconden.
Dan de aardappel, het zout, de palmsuiker, de sesam olie en de sojasaus toevoegen en meng alles goed en bak kort. Dan de lomboks toevoegen en meng goed.
Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 174 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35876672