Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
1 Comment
炝炒土豆丝 - pittige roerbak van aardappel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
炝炒土豆丝 - pittige roerbak van aardappel

ingrediënten:
200 gr aardappel
1/2 theel Sichuan peperkorrels
3 gedroogde chili pepers
3 teentjes knoflook
2 eetl olie
1/2 eetl sesam olie
1/2 eetl lichte sojasaus
1/4 theel palmsuiker
1/4 theel zout
1/4 rode lombok
1/4 groene lombok
2 eetl olie
water

bereiding:
Snijd de aardappel julienne of rasp de aardappel in lange reepjes. Hak de knoflook fijn.Snijd de lomboks in lange dunne reepjes. Week eerst de aardappel reepjes in water voor 15 minuten en laat het dan goed uitlekken.
Verhit een wok en voeg dan de olie, de chili pepers en de peperkorrels toe en bak deze totdat deze wat donkerder worden. Voeg dan de knoflook toe en bak dit voor 10 seconden.
Dan de aardappel, het zout, de palmsuiker, de sesam olie en de sojasaus toevoegen en meng alles goed en bak kort. Dan de lomboks toevoegen en meng goed.
Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    · 1 years ago
    Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.

who is online

We hebben 489 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42436859