banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon 1 Comment
炝炒土豆丝 - pittige roerbak van aardappel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
炝炒土豆丝 - pittige roerbak van aardappel

ingrediënten:
200 gr aardappel
1/2 theel Sichuan peperkorrels
3 gedroogde chili pepers
3 teentjes knoflook
2 eetl olie
1/2 eetl sesam olie
1/2 eetl lichte sojasaus
1/4 theel palmsuiker
1/4 theel zout
1/4 rode lombok
1/4 groene lombok
2 eetl olie
water

bereiding:
Snijd de aardappel julienne of rasp de aardappel in lange reepjes. Hak de knoflook fijn.Snijd de lomboks in lange dunne reepjes. Week eerst de aardappel reepjes in water voor 15 minuten en laat het dan goed uitlekken.
Verhit een wok en voeg dan de olie, de chili pepers en de peperkorrels toe en bak deze totdat deze wat donkerder worden. Voeg dan de knoflook toe en bak dit voor 10 seconden.
Dan de aardappel, het zout, de palmsuiker, de sesam olie en de sojasaus toevoegen en meng alles goed en bak kort. Dan de lomboks toevoegen en meng goed.
Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    · 1 months ago
    Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40554573