banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
炝炒土豆丝 - pittige roerbak van aardappel

ingrediënten:
200 gr aardappel
1/2 theel Sichuan peperkorrels
3 gedroogde chili pepers
3 teentjes knoflook
2 eetl olie
1/2 eetl sesam olie
1/2 eetl lichte sojasaus
1/4 theel palmsuiker
1/4 theel zout
1/4 rode lombok
1/4 groene lombok
2 eetl olie
water

bereiding:
Snijd de aardappel julienne of rasp de aardappel in lange reepjes. Hak de knoflook fijn.Snijd de lomboks in lange dunne reepjes. Week eerst de aardappel reepjes in water voor 15 minuten en laat het dan goed uitlekken.
Verhit een wok en voeg dan de olie, de chili pepers en de peperkorrels toe en bak deze totdat deze wat donkerder worden. Voeg dan de knoflook toe en bak dit voor 10 seconden.
Dan de aardappel, het zout, de palmsuiker, de sesam olie en de sojasaus toevoegen en meng alles goed en bak kort. Dan de lomboks toevoegen en meng goed.
Serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36248745