logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
葱烧豆腐 - tahu met lente-ui

Ingrediënten:
450 gr tahu
8 lente-ui
2 eetl lichte soja saus
1/2 eetl donkere soja saus
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
2 theel maizena + 3 theel water
4 eetl olie

Bereiding:
Snijd de tahu in plakjes/blokjes met een dikte van 2cm. Snijd het wit van de lente-ui fijn en snijd het groene deel doormidden.
Verhit in een pan de olie en voeg de tahu toe en bak deze goudbruin en zet apart. Voeg dan het witte deel van de lente-ui toe en bak deze goudbruin.
Dan de beide soja sausen, de palmsuiker en het water toevoegen en breng het aan de kook.
Vervolgens de tahu en het groene deel van de lente-ui toevoegen en bak het voor 2 minuten. Dan op laag vuur de maizena oplossing toevoegen en kook totdat de saus is gebonden en ingedikt. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 62 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176711