Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
蒜香茄子 - gebakken aubergine met knoflook saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
蒜香茄子 - gebakken aubergine met knoflook saus

ingrediënten:
2 lange Aziatische aubergines
1 theel zout
3 eetl olie
5 teentjes knoflook
1 groene lombok / paprika
1 eetl lichte soja saus
1/2 theel palmsuiker
water

bereiding:
Snijd de aubergines in kleine partjes. Hak de knoflook fijn en snijd de lombok/paprika in stukjes. Leg de aubergines in een kom samen met water en 1/2 theel zout en laat 15 minuten intrekken. Giet af en laat uitlekken.
Verhit in een pan/wok de olie en bak de aubergines bruin en zacht. Schep deze dan uit de pan maar laat de olie achter en anders voeg 1/2 eetl olie toe. Fruit hierin de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de lombok/paprika toe en bak deze zacht. Dan de aubergines, de sojasaus en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg dan het zout toe en meng goed. Serveer.

tip:
strooi er een kleine beetje geroosterd sesam zaad over voor nog meer smaak

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067395