1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 1 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 1 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 1 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 2 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 3 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 6 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Nachita Wolff Schoem 7 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
Mevr. J.A. Kalff 8 months ago
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ook vervangen worden door rode poon
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
蒜香茄子 - gebakken aubergine met knoflook saus

ingrediënten:
2 lange Aziatische aubergines
1 theel zout
3 eetl olie
5 teentjes knoflook
1 groene lombok / paprika
1 eetl lichte soja saus
1/2 theel palmsuiker
water

bereiding:
Snijd de aubergines in kleine partjes. Hak de knoflook fijn en snijd de lombok/paprika in stukjes. Leg de aubergines in een kom samen met water en 1/2 theel zout en laat 15 minuten intrekken. Giet af en laat uitlekken.
Verhit in een pan/wok de olie en bak de aubergines bruin en zacht. Schep deze dan uit de pan maar laat de olie achter en anders voeg 1/2 eetl olie toe. Fruit hierin de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de lombok/paprika toe en bak deze zacht. Dan de aubergines, de sojasaus en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg dan het zout toe en meng goed. Serveer.

tip:
strooi er een kleine beetje geroosterd sesam zaad over voor nog meer smaak

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 27 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35645488