1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
蒜香茄子 - gebakken aubergine met knoflook saus

ingrediënten:
2 lange Aziatische aubergines
1 theel zout
3 eetl olie
5 teentjes knoflook
1 groene lombok / paprika
1 eetl lichte soja saus
1/2 theel palmsuiker
water

bereiding:
Snijd de aubergines in kleine partjes. Hak de knoflook fijn en snijd de lombok/paprika in stukjes. Leg de aubergines in een kom samen met water en 1/2 theel zout en laat 15 minuten intrekken. Giet af en laat uitlekken.
Verhit in een pan/wok de olie en bak de aubergines bruin en zacht. Schep deze dan uit de pan maar laat de olie achter en anders voeg 1/2 eetl olie toe. Fruit hierin de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de lombok/paprika toe en bak deze zacht. Dan de aubergines, de sojasaus en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg dan het zout toe en meng goed. Serveer.

tip:
strooi er een kleine beetje geroosterd sesam zaad over voor nog meer smaak

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992854