banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sayur Kojo - Sajoer van aubergines met rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Kojo
Sajoer van aubergines met rundvlees
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
2 aubergines
200 gr runderhaas
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 eetl. olie
225 dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak

Haluskan:
Boemboe:
3 theel ketumbar
1 theel jinten
2 theel anijszaad
1 eetl witte peper
7 tabia bun (lange pepers en anders zwarte peper)
7 kardemompeulen
1 kaneelstokje
3 steranijs
4 foelie
2 cm mesoyi (bast)
7 rawits
4 cm kunyit

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en de aubergines in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de lomboks en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de boemboe en het vlees toe en bak dit alles nog voor 3 minuten. Dan de aubergines, het zout en de kokosmelk toevoegen en het geheel in 10-15 minuten zachtjes gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39961319