zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Lado tempoyak - Sambal van durian
- Mu Wan - thaise babi kecap
- Ossenhaas in ketjap-oestersaus
- Ayam Rujak - gekruide gestoofde kip in saus
- Guy Op Sea Eaiw - gestoofde kip in een pittige saus
- Urap - groenten met geraspte kokos
- Tumis Bayam Dan Oyong - kruidige spinazie met komkommer
- Ayam Penyet Kemangi - gebakken gekruide kip met sambal en kemangi
- Kambing Krewedan - pittig gebakken lamsvlees in kecapsaus
- Jukut keliklik - Gestoofd en gekruid kousenbandblad
Laab Neua - pikante vlees salade


Laab Neua
pikante vlees salade
Ingrediënten:
450 gr rosbeef
4 eetl nam pla (vissaus)
2 limoenen (sap)
6 sjalotten
2 eetl ketanmeel
1 lente-ui
1 cm laos
2 rode lomboks
5 takjes koriander
Garnering:
15 munt blaadjes
8 rode rawits
Bereiding:
Rooster de ketanmeel droog in een koekepan. Wrijf of maal de laos en de lomboks fijn tot een pasta. snijd de sjalotten en de lenteui fijn. Hak de koriander fijn. Hak de rosbeef fijn. Verhit een wok en bak hierin de rosbeef bruin en schep deze uit de pan. Meng hierdoor de ketanmeel, de lenteui, de koriander, de laos, de lomboks, de nam pla, de sjalotten en het limoensap. Snijd de rawits julienne en garneer samen met de munt het gerecht. Serveer hiermee groene geblancheerde groenten
pikante vlees salade
Ingrediënten:
450 gr rosbeef
4 eetl nam pla (vissaus)
2 limoenen (sap)
6 sjalotten
2 eetl ketanmeel
1 lente-ui
1 cm laos
2 rode lomboks
5 takjes koriander
Garnering:
15 munt blaadjes
8 rode rawits
Bereiding:
Rooster de ketanmeel droog in een koekepan. Wrijf of maal de laos en de lomboks fijn tot een pasta. snijd de sjalotten en de lenteui fijn. Hak de koriander fijn. Hak de rosbeef fijn. Verhit een wok en bak hierin de rosbeef bruin en schep deze uit de pan. Meng hierdoor de ketanmeel, de lenteui, de koriander, de laos, de lomboks, de nam pla, de sjalotten en het limoensap. Snijd de rawits julienne en garneer samen met de munt het gerecht. Serveer hiermee groene geblancheerde groenten
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.