Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Laab Neua - pikante vlees salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Laab Neua
pikante vlees salade

Ingrediënten:

450 gr rosbeef
4 eetl nam pla (vissaus)
2 limoenen (sap)
6 sjalotten
2 eetl ketanmeel
1 lente-ui
1 cm laos
2 rode lomboks
5 takjes koriander

Garnering:
15 munt blaadjes
8 rode rawits

Bereiding:

Rooster de ketanmeel droog in een koekepan. Wrijf of maal de laos en de lomboks fijn tot een pasta. snijd de sjalotten en de lenteui fijn. Hak de koriander fijn. Hak de rosbeef fijn. Verhit een wok en bak hierin de rosbeef bruin en schep deze uit de pan. Meng hierdoor de ketanmeel, de lenteui, de koriander, de laos, de lomboks, de nam pla, de sjalotten en het limoensap. Snijd de rawits julienne en garneer samen met de munt het gerecht. Serveer hiermee groene geblancheerde groenten
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264976