Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kra Dook Nu Yang - Geroosterde ribbetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Kra Dook Nu Yang
Geroosterde ribbetjes


Ingrediënten:
500 gr spare ribs / krabbetjes
5 teentjes knoflook
1 theel zwarte peper korrels
3 eetl kecap asin
1 theel zout
2 theel kecap manis
2 eetl honing
3 eetl vissaus

bereiding:
Snijd de ribbetjes in kleine stukken. Wrijf of maal de knoflook en de peper fijn tot een pasta. Meng de ingrediënten goed door elkaar en marineer hiermee de ribbetjes voor tenminste 8 uur. Rooster vervolgens de ribbetjes boven een houtskoolvuurtje in 30 minute gaar. Bedruip de ribbetjes tijdens het roosteren regelmatig met de marinade.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017896