zoeken
Recente reacties

1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

25 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sambal Goreng Betawi - gebakken stukjes vlees in een zoetzure saus
- Kue pisang pakai air jeruk - Banaan-sinaasappelcake
- Szechuan Peper Kip
- Soto Sumenep - speciale rundvlees soep met cassave en sambal
- Shui Zhu Niu Rou - 水煮牛肉 - Sichuan gekruid gestoofd rundvlees
- Ayam Santan - Kip met kokos
- Orak Arik Telur Petai - roerbak van ei met peteh bonen en kecap
- Gu Lao Rou - zoetzuur varkensvlees
- Gang Pat Pet Yang - Rode curry eend
- Ansjovis bouillon 1 - eenvoudig
Kra Dook Nu Yang - Geroosterde ribbetjes


Kra Dook Nu Yang
Geroosterde ribbetjes
Ingrediënten:
500 gr spare ribs / krabbetjes
5 teentjes knoflook
1 theel zwarte peper korrels
3 eetl kecap asin
1 theel zout
2 theel kecap manis
2 eetl honing
3 eetl vissaus
bereiding:
Snijd de ribbetjes in kleine stukken. Wrijf of maal de knoflook en de peper fijn tot een pasta. Meng de ingrediënten goed door elkaar en marineer hiermee de ribbetjes voor tenminste 8 uur. Rooster vervolgens de ribbetjes boven een houtskoolvuurtje in 30 minute gaar. Bedruip de ribbetjes tijdens het roosteren regelmatig met de marinade.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.