Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kra Dook Nu Yang - Geroosterde ribbetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Kra Dook Nu Yang
Geroosterde ribbetjes


Ingrediënten:
500 gr spare ribs / krabbetjes
5 teentjes knoflook
1 theel zwarte peper korrels
3 eetl kecap asin
1 theel zout
2 theel kecap manis
2 eetl honing
3 eetl vissaus

bereiding:
Snijd de ribbetjes in kleine stukken. Wrijf of maal de knoflook en de peper fijn tot een pasta. Meng de ingrediënten goed door elkaar en marineer hiermee de ribbetjes voor tenminste 8 uur. Rooster vervolgens de ribbetjes boven een houtskoolvuurtje in 30 minute gaar. Bedruip de ribbetjes tijdens het roosteren regelmatig met de marinade.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117596