banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Tumis Daging Kentang - roerbak van aardappel en gehakt
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Daging Kentang
roerbak van aardappel en gehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr krieltjes
75 gr rundergehakt
100 gr gemengde groenten
1 sjalot
4 teentjes knoflook
7 theel kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel ketumbar
150 ml water
1 lente-ui
olie

Cara membuat:
bereiding:
Halveer de krieltjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot in dunne plakjes en de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak de aardappelen bruin en zet apart. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de knoflook en de sjalot voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak deze rul. Dan de gemengde groenten en de aardappelen toevoegen en meng goed. Vervolens de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en de ketumbar toevoegen en meng goed.
Voeg het water toe en bak het geheel verder gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en bak nog kort.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39346521