banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tumis Daging Kentang - roerbak van aardappel en gehakt
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Daging Kentang
roerbak van aardappel en gehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr krieltjes
75 gr rundergehakt
100 gr gemengde groenten
1 sjalot
4 teentjes knoflook
7 theel kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel ketumbar
150 ml water
1 lente-ui
olie

Cara membuat:
bereiding:
Halveer de krieltjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot in dunne plakjes en de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak de aardappelen bruin en zet apart. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de knoflook en de sjalot voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak deze rul. Dan de gemengde groenten en de aardappelen toevoegen en meng goed. Vervolens de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en de ketumbar toevoegen en meng goed.
Voeg het water toe en bak het geheel verder gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en bak nog kort.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37601766