banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tumis Daging Kentang - roerbak van aardappel en gehakt
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Daging Kentang
roerbak van aardappel en gehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr krieltjes
75 gr rundergehakt
100 gr gemengde groenten
1 sjalot
4 teentjes knoflook
7 theel kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel ketumbar
150 ml water
1 lente-ui
olie

Cara membuat:
bereiding:
Halveer de krieltjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalot in dunne plakjes en de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak de aardappelen bruin en zet apart. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de knoflook en de sjalot voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak deze rul. Dan de gemengde groenten en de aardappelen toevoegen en meng goed. Vervolens de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en de ketumbar toevoegen en meng goed.
Voeg het water toe en bak het geheel verder gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en bak nog kort.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39962260