saté boemboe roedjak
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr rundvlees
100 ml kokosmelk
Haluskan:
boemboe:
3 cm laos
2 kemirienoten
3 rode lomboks
1/2 theel trassi
1 theel asem
zout naar smaak
Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de kokosmelk. Snijd het vlees in stukjes en meng dit met de boemboe en laat dit 2 uur marineren. Rijg het vlees daarna aan de stokjes en rooster het boven een houtkoolvuurtje langzaam gaar. Besprenkel regelmatig met de saus.
ingrediënten:
450 gr rundvlees
100 ml kokosmelk
Haluskan:
boemboe:
3 cm laos
2 kemirienoten
3 rode lomboks
1/2 theel trassi
1 theel asem
zout naar smaak
Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de kokosmelk. Snijd het vlees in stukjes en meng dit met de boemboe en laat dit 2 uur marineren. Rijg het vlees daarna aan de stokjes en rooster het boven een houtkoolvuurtje langzaam gaar. Besprenkel regelmatig met de saus.