Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Rendang hati - gekruid runderhart

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Rendang hati
gekruid runderhart
Bahan-bahan:
ingrediënten:
950 gr runderhart
1 serehstengel, gekneusd
1000 ml dikke kokosmelk (santen asli)
6 jeruk purut blaadjes
1 niet te groot kunyit blad
3 asam kandis
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
4 kemirinootjes
6 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks,
14 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta Snijd het hart in dikke plakjes. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg daar de boemboe en de overige kruiden aan toe. Als het wat is ingekookt dan het vlees toevoegen en dit zachtjes 1 uur stoven totdat het vlees gaar is en de saus ingedikt is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 180 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181961