logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Rendang hati
gekruid runderhart
Bahan-bahan:
ingrediënten:
950 gr runderhart
1 serehstengel, gekneusd
1000 ml dikke kokosmelk (santen asli)
6 jeruk purut blaadjes
1 niet te groot kunyit blad
3 asam kandis
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
4 kemirinootjes
6 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks,
14 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta Snijd het hart in dikke plakjes. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg daar de boemboe en de overige kruiden aan toe. Als het wat is ingekookt dan het vlees toevoegen en dit zachtjes 1 uur stoven totdat het vlees gaar is en de saus ingedikt is.

Add comment

Submit

who is online

We have 114 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154363