banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Sawi Hijau - roerbak van paksoi met tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Sawi Hijau
roerbak van paksoi met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr paksoi / boksoi
1 tahu
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 salam blad
2 cm laos
1/2 theel vissaus
1 theel saus tomat (zie recept)
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
175 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in 7 plakken en verdeel deze plakken in vieren. Verhit in een pan voldoende olie en bak de tahu bruin en zet apart. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Ontpit de lombok en snijd deze in schuine plakjes. Snijd de paksoy in stukken.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lombok, de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg dan de paksoy toe en bak deze zacht. Dan de tahu, de vissaus, de saus tomat, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen kook het geheel al roerend gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 257 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674784