logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Sawi Hijau
roerbak van paksoi met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr paksoi / boksoi
1 tahu
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 salam blad
2 cm laos
1/2 theel vissaus
1 theel saus tomat (zie recept)
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
175 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in 7 plakken en verdeel deze plakken in vieren. Verhit in een pan voldoende olie en bak de tahu bruin en zet apart. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Ontpit de lombok en snijd deze in schuine plakjes. Snijd de paksoy in stukken.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lombok, de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg dan de paksoy toe en bak deze zacht. Dan de tahu, de vissaus, de saus tomat, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen kook het geheel al roerend gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 60 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160809