logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Sawi Jamur Padi
roerbak van kool met champignonsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr mosterdkool/savooie kool
200 gr kastanje champignons
600 ml water
1/2 theel zout
2 eetl oestersaus
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel maiznea
1/2 theel sesamolie
olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en blancheer de champignons voor 2 minuten. Spoel daarna af met koud water en laat de champignons uitlekken. Halveer daarna de champignons.
Snijd de kool in stukken. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de kool samen met het zout op hoog vuur zacht en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de champignons en meng de oestersaus erdoor. Meng de maizena met de bouillon en voeg het toe. Dan de sesamolie toevoegen en meng goed en roer totdat de saus indikt.
Schep de saus over de kool en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 120 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176588