Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Semur Ayam Padang

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Semur Ayam Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
950 gr kipfilet
3 salamblaadjes
4 jeruk purutblaadjes
1 serehstengel, gekneusd
4 eetl olie
950 ml dikke kokosmelk (santen asli)

haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
5 teentjes knoflook
1 eetl zout
2 eetl witte peper
2 eetl ketumbar
1 theel nootmuskaat
3 cm gember (jahe/djahé)
2 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg de sereh, de salam en de jerut purut toe en bak dit nog 2 minuten. Dan het vlees toevoegen en dit rondom bruin bakken. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 30 minuten laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083558