banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Sayur Asam Ubi Jalar - gemengde groenten met zoete aardappel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Asam Ubi Jalar
gemengde groenten met zoete aardappel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 kousenband
100 gr tauge
1 zoete aardappel
200 gr zoete aardappel blad
1250 ml water
1 asam jawa
1 theel zout
2 theel palmsuiker
1 salam blad
2 cm lengkuas/laos

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks
1 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding:
Schil de aardappel en snijd deze in reepjes. Snijd de kousenband in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Rooster de groenten boven een open vuur en zet apart. Verhit in een pan het water samen met de bumbu, de salam en de laos en breng aan de kook. Voeg dan de groenten toe en breng, afgesloten, het opnieuw aan de kook.
Vervolgens de asam, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het verder al roerend gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 246 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38488058